Home

Kerstdiner

woensdag 25 december 2019 (Hele dag)
Kerstdiner
Al jaren is het kerstdiner bij restaurant Geraats een groot succes. Gezellig dineren met het gezin of met de hele familie, er zijn vele mogelijkheden.
 
Ook dit jaar wordt bij Restaurant Geraats weer een viergangen kerstdiner georganiseerd. Deelname aan dit kerstdiner kan uitsluitend op reservering. De kerstdiners vinden plaats op 1ste kerstdag om 12.30uur en op 2e kerstdag om 12.30uur. € 47,50 p.p.
 
Op 1e en op 2e kerstdag serveren wij om 18.00uur een uitgebreid Kerstbuffet. Met diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en uitgebreid dessertbuffet. € 36,50 p.p.
Voor meer info zie bijgevoegd formulier.
 
Op deze brief staat het viergangen keuzemenu. U kunt uit elke gang één keuze per persoon maken.
 
Graag willen wij u verzoeken dit formulier zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vóór 15 december aan ons retour te sturen. Het formulier staat tevens op onze website. U kunt het formulier ook per e-mail naar ons sturen. Ons e-mailadres is info@geraatshoreca.nl.
 
Wanneer u vooraf al gereserveerd heeft, kunt u dit onderaan op het opgaveformulier aangeven. Hebt u nog niet gereserveerd, dan gebeurt dat wanneer wij het formulier van u retour hebben ontvangen.
 
Bijlagen: